Prejem darila je potrebno v 15-ih dneh priglasiti na Furs, vendar pa velja, da so plačila davka oproščeni obdarjenci, ki spadajo v krog darovalčevih zakonitih dedičev prvega dednega reda , pa tudi darovalčevi zeti, snahe in pastorki.

 

 

Nudimo vam HITRO PRAVNO POMOČ in IZDELAVO VSEH VRST POGODB (predpogodba, prodajna, menjalna ali najemna pogodba, darilna pogodba, pogodba o služnosti, pogodba o izročitvi in razdelitvi premoženja, pogodba o preužitku, pogodba o dosmrtnem preživljanju, pogodba o urejanju medsebojnih razmerij,…idr.), da bo posel potekal preprosto, hitro in varno.

Pogodbene stranke spremljamo pri prijavi pogodbe na finančni urad, organiziramo overitev podpisa-ov pri izbranem notarju, organiziramo vpis v zemljiško knjigo kupca pri notarju, sodelujemo pri primopredaji nepremičnine.

Pokličite nas 041/348-145 ali nam pišite na : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali dogovorite osebno srečanje v poslovnih enotah nepremičninske družbe GAZELA nepremičnine oz. na terenu.